Hoogsensitief zijn is een grote kracht!
Joy Quist
HSP-Therapeute

Ben je hoogsensitief? Doe de HSP zelftest

Beantwoord iedere vraag van de HSP zelftest zoals je gevoel je ingeeft. Denk er niet al te lang over na, want dan weet je het niet meer. Antwoord ook met Ja als het een beetje voor jou geldt. Antwoord met Nee als het helemaal niet bij jou past.

De vragen

 • Uitslag van de HSP zelftest
  Als je minimaal twaalf vragen met ‘Ja’ beantwoord hebt, dan is de kans aanwezig dat je hooggevoelig bent. Het vele jaren niet weten dat je hooggevoelig bent, kan bij het beantwoorden van de vragen van invloed zijn. Het kan dan voor komen dat je minder dan twaalf vragen met ‘Ja’ hebt beantwoord. Maar dan kun je toch wel hooggevoelig zijn. Maak een afspraak wanneer je begeleiding wilt en als je zeker wilt weten of je hooggevoelig bent of niet. Je kunt een afspraak met mij maken via het onderstaande formulier. Je kunt dat ook gebruiken voor vragen of opmerkingen over de HSP zelftest.
 

Ik wil een afspraak maken en verder uitzoeken wat hooggevoeligheid voor mij betekent.

 

Anti-spam

Terug naar de gratis les

Wat anderen zeggen…
 • Jan

  Doordat Joy meer tijd en aandacht aan m'n voeten besteedt maak ik nu weer wandelingen van een uur zonder enige pijn.

 • Mevr. v.d. B.

  Het is loutering en koestering tegelijk. Haar massage doet me lichamelijk zo goed. Het verkwikt me, verwarmt me en voelt als bevrijdend.

 • Ton

  Mede dank zij jou zit ik nu weer op het goede spoor en gaat het goed met mij.

  Bedankt nog daarvoor.

  Groetjes,

  Ton

 • Hilda

  Toen ik kwam had ik al meer dan een half jaar klachten aan mijn schouder, namelijk een "frozen shoulder". Met pijn en een behoorlijke beperking in de beweging. Ik ben 3 keer bij Joy geweest en de pijn was weg en de beperking voor een heel groot deel.

 • Mariska

  Joy weet me elke keer weer te verrassen met haar vermogen om snel tot de kern van het probleem te komen...

 • Oliver

  Deze massage heeft me echt geholpen. Hierdoor kom ik meer in contact met mijzelf / in mijn lichaam...

 • Arja

  Joy is in staat om precies aan te voelen waar de spanning zit en die vervolgens weg te masseren.

 • Trees

  Elke keer weer kijk ik uit naar de sessie en verheug ik me erop.

Doe de HSP zelftest
Met de HSP zelftest kun je een eerste indruk krijgen in welke mate je een Hoog Sensitief Persoon bent. De zelftest kan de basis zijn om op onderzoek uit te gaan, al dan niet met mijn begeleiding. DOE DE HSP ZELFTEST!
Linken wij al?